Krocket 2022

For medicinalfirmaet Lundbeck blev krocket til et firmaarrangement

Kontoret blev skiftet ud med krocketbanen i Gilleleje, da en flok medarbejdere fra medinicalvirksomheden Lundbeck udfordrede sig selv med en omgang krocket.

Kan krocket være et firmaarrangement?

Sagtens!

Det kan 15 medarbejdere fra medinicalfirmaet Lundbeck bekræfte, efter at de en onsdag eftermiddag i slutningen af april havde et personalearrangement på banerne i Gilleleje. 

Her stod frivillige fra Aktive Gilleleje Seniorer klar til at tage godt imod dem. Reglerne blev forklaret. Teknikken demonstreret. Efter en kort introduktion var de nyslåede krocketspillere parate til at blive fordelt på fire baner - klar til en nervepirrende dyst!

Grin, jubelbrøl og forbandelser

De 15 medarbejdere kom fra Lundbecks HR-afdeling, som denne eftermiddag havde valgt at sætte et par timer af til at spille krocket og komme ud i helt andre rammer. Til hverdag arbejder de for en virksomhed, der producerer medicin til behandling af hjertesygdomme, men idag stod den på krocket for de spændte medarbejdere. 

Kampviljen var ikke gemt langt væk denne solrige eftermiddag. Jubelbrøl og grin fra dem med et godt tag på krocketkøllen blev blandet med eder og forbandelser fra de knap så heldige.

Både vindere og tabere havde en god eftermiddag i selskab med Aktiv Gilleleje Seniorer på krocketbanerne, og hvem ved - måske det kan inspirere andre til at udforske krocket med kollegaerne?